Jalostuspäivä

Lauantaina 7.10.2023 järjestetään Helsingin Tuomarinkartanolla STJ ry:n alaisten yhdistysten jalostustoimikunnille suunnattu tilaisuus. Jos yhdistyksellä ei ole erillistä jalostustoimikuntaa voi yhdistyksen hallitus nimetä osallistujat.

LUENNOIMAAN onnistuimme saamaan parhaat puhujat, Kirsi Sainion, Suomen Kennelliiton jalostustieteellisen toimikunnan puheenjohtajan ja ollen itsekin pitkäaikainen skyenterrierikasvattaja sekä ulkomuototuomari. Kirsin luento tulee sisältämään päivänpolttavaa asiaa Kennelliiton rekisteröinnistä ja ensi vuonna voimaan astuvasta eläinsuojelulaista.  Toisena luennoitsijana on kasvattajatuomari Satu Tanner, Kennel Drovers, australianpaimenkoira. Hän on kasvattanut aiemmin myös vanhaenglanninlammaskoiria. Satu on toiminut useassa luottamustehtävässä kennelmaailmassa sekä rotujärjestöissä ja tuntee hyvin niin sopimusasiat, kuin kasvattajan arjenkin jalostusasioiden koukeroineen.

Koska luentotila on rajoitettu (40), niin pyytäisimme yhdistyksiä ilmoittamaan 15.9.2023 mennessä ne henkilöt, jotka osallistuvat jalostuspäivään. Osallistujilla on mahdollisuus lähettää ennakkoon aiheista kysymyksiä, joita käsitellään päivän päätteeksi lyhyessä paneelikeskustelussa. Luentopäivä kestää noin viisi tuntia kahvitauolla.

TILAISUUS on yhdistyksille maksuton. Ilmoittautuminen viimeistään 15.9.2023: yhdistys, osallistujien nimet ja yhteystiedot osoitteella anne.eriksson@elisanet.fi

LUENTOTERVEISIN,
Suomen Terrierijärjestö ry
Anne Eriksson
anne.eriksson@elisanet.fi
040 561 4689