Terrier Weekend 2020

Tule mukaan suureen näyttelyviikonloppuun Vantaalle! Hakunilan urheilupuistossa järjestetään lauantaina 5.9. useita terrierirotujen erikoisnäyttelyitä ja sunnuntaina 6.9. Suomen Terrierijärjestön päänäyttely, TerriERI. Näyttely järjestetään viranomaisten linjausten ja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeusjärjestelyistä tiedotetaan kun näyttelyn aikaan voimassa olevat ohjeet ovat tiedossa.

Valikko


Erikoisnäyttelyt ja open showt 5.9.2020


TerriERI 6.9.2020

Näyttelyssä arvostellaan rodut ryhmästä FCI 3, myös pennut (5-7 kk ja 7-9 kk) ja jälkeläisluokat. Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen näyttelyä. Näyttelyssä on käytössä online-tulospalvelu ja myös arvostelut pyritään kirjoittamaan sähköisesti. 


Näyttelypaikka

Hakunilan Urheilupuisto, Luotikuja 2, 01200 VANTAA


Aikataulu ja tuomarit

Näyttelytoimikunta on joutunut tekemään tuomarimuutoksia matkustusrajoituksien ja joidenkin rotujen suuren koiramäärän vuoksi.

Aikataulu


Ilmoittautuminen

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta. 

Jokainen näyttelyyn osallistuva sitoutuu noudattamaan näyttelyn järjestäjän antamia ohjeita, jotka mahdollistavat tapahtuman järjestämisen koronan aiheuttaman poikkeustilanteen aikana viranomaisten ja Kennelliiton ohjeiden mukaisena. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjät tai näyttelyn toimihenkilöt tai ulkomuototuomarit eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista mahdollisista vahingoista. 

Ilmoittautuminen on päättynyt 16.8.2020


Poikkeusjärjestelyistä

Koronan aiheuttaman pandemian takia olemme joutuneet tekemään muutamia poikkeusjärjestelyitä. Tutustu ohjeisiin huolella ennen näyttelyä. Tehdään tapahtumasta turvallinen meille kaikille ja pidetään huolta toisistamme!

Ohjeet täällä

Tiedustelut

Anne Eriksson
anne.eriksson(at)elisanet.fi
P. 040 561 4689 

TAI 

Anu Ahlroos-Lehmus
p. 040 751 0604
ahlrooslehmusanu(at)gmail.com

HUOM! Näyttelypäivänä tiedyustelut ainoataan puhelimitse.


Muita ohjeita

  • Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Tarkemmat tiedot Kennelliiton sivuilta.
  • Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
  • Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
  • Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
  • Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn
  • Antidoping-valvonta: Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/tietoa-antidopingsaannoista-kaytanteista-ja-valvonnasta