Terrier Weekend: poikkeusjärjestelyt ja -ohjeet

Koronan aiheuttaman pandemian takia olemme joutuneet tekemään muutamia poikkeusjärjestelyitä. Tutustu ohjeisiin huolella ennen näyttelyä. Tehdään tapahtumasta turvallinen meille kaikille ja pidetään huolta toisistamme!

Näyttelyssä noudatetaan viranomaisten määräyksiä ja suosituksia sekä Kennelliiton ohjeita. Järjestelyihin voidaan joutua tekemään muutoksia, jos yleiset ohjeet ja määräykset muuttuvat. Mahdollisista muutoksista tiedotamme STJ:n nettisivuilla osoitteessa www.terrierijarjesto.fi ja Facebookissa www.facebook.com/STJry sekä mahdollisuuksien mukaan osallistujille sähköpostitse. 

  • Näyttelyyn osallistuva henkilö osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjät tai näyttelyn toimihenkilöt tai ulkomuototuomarit eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista mahdollisista vahingoista. Suosittelemme, että riskiryhmään kuuluva henkilö ei osallistuisi näyttelyyn. 
  • Näyttelyyn ei saa tulla jos on mitään sairastumiseen viittaavia oireita. Koronavirus aiheuttaa hengitystieinfektion, jonka oireita voivat olla mm. yskä, kurkkukipu, kuume, hengenahdistus, lihaskivut, vatsaoireet ja päänsärky. 
  • Näyttelyalueelle ei saa saapua henkilö, joka on määrätty karanteeniin tai jonka on viranomaisten antamien ohjeiden mukaan oltava omaehtoisessa karanteenissa esimerkiksi ulkomailla oleskelun tai altistusepäilyn vuoksi. 
  • Näyttelyalueelle ei päästetä yleisöä. Mikäli et pysty esittämään koiraasi itse, tarvitset apua näyttelyyn saapumisen kanssa tai mukanasi on lapsi, kerrothan tästä sisääntullessa. Mikäli kaikki näyttelypaikalla olleet henkilöt on myöhemmin tavoitettava esimerkiksi altistumisepäilyn ja siihen liittyvän tiedottamisen takia, oletetaan että kaikki paikalla olleet tavoitetaan ilmoittautumisen yhteydessä annettujen yhteystietojen kautta. 
  • Pidetään turvavälit (vähintään 1-2 m) sisääntulossa, kehässä ja kehän laidalla, parkkipaikalla sekä kaikkialla muuallakin näyttelypäivänä. Isot luokat voidaan jakaa osiin, mikäli kaikki koirat eivät mahdu kehään turvaetäisyyksin yhtä aikaa ja tuomari voi pyytää koiran esittäjää näyttämään koiran hampaat. Tuomari, toimihenkilöt ja näytteilleasettajat eivät kättele. Huomioithan, että tuomaritelttaan eivät saa tulla muut kuin tuomari ja toimitsijat. 
  • Huolehdi hyvästä käsihygieniasta. Näyttelypaikalla on käsidesiä tarjolla mutta jokaisen on hyvä varata mukaan oma käsidesi, jotta se on aina saatavilla. Näyttelypaikalle on järjestetty useita käsienpesupisteitä, jotka merkitty karttaan. 
  • Suosittelemme, että ainakin koiran esittäjä käyttäisi maskia kehässä ja, että maskeja käytettäisiin muuallakin näyttelyalueella. Perehdy ennen näyttelyä maskin oikeaoppiseen käyttöön ja varaa niitä riittävä määrä näyttelyyn mukaan. Huomioi, että maskiin liittyen voi tulla ennen näyttelyä viranomaisohjeita tai -määräyksiä, jotka velvoittavat sen käyttämiseen yleisötapahtumissa – siinä tapauksessa maskin käyttö on näyttelyssä pakollista. 
  • Kun oman rotusi kehä on ohi, poistuthan paikalta ellei koirasi jatka BIS-kehiin. 
  • Suosittelemme THL:n Koronavilkku-sovelluksen käyttöönottoa ennen näyttelyä sekä käyttöä näyttelypäivänä. Lisätiedot ja ohjeet: https://koronavilkku.fi/