Terrier Weekend 2020

Tule mukaan suureen näyttelyviikonloppuun Vantaalle! Hakunilan urheilupuistossa järjestetään lauantaina 5.9. useita terrierirotujen erikoisnäyttelyitä ja sunnuntaina 6.9. Suomen Terrierijärjestön päänäyttely, TerriERI. Näyttely järjestetään viranomaisten linjausten ja Kennelliiton ohjeiden mukaisesti. Poikkeusjärjestelyistä tiedotetaan kun näyttelyn aikaan voimassa olevat ohjeet ovat tiedossa.

Valikko


Erikoisnäyttelyt ja open showt

Tähän lisätään pian linkit rotujärjestöjen ja -kerhojen erikoisnäyttelyihin. 


TerriERI 6.9.2020

Näyttelyssä arvostellaan rodut ryhmästä FCI 3, myös pennut (5-7 kk ja 7-9 kk) ja jälkeläisluokat. Aikataulut julkaistaan noin viikkoa ennen näyttelyä. Näyttelyssä on käytössä online-tulospalvelu ja myös arvostelut pyritään kirjoittamaan sähköisesti. 


Näyttelypaikka

Hakunilan Urheilupuisto, Luotikuja 2, 01200 VANTAA


Tuomarit

Tuomarilistaan on jouduttu tekemään merkittäviä muutoksia johtuen viranomaisten asettamista matkustusrajoitteista. Kaikki näyttelyn tuomarit tulevat Suomesta.

Tuomarilista täällä


Ilmoittautuminen

Ilmoittaessaan koiransa näyttelyn näytteilleasettaja sitoutuu noudattamaan Suomen Kennelliiton voimassa olevia näyttelysääntöjä ja niitä täydentäviä ohjeita sekä rokotusmääräyksiä. Säännöt löytyvät Kennelliiton kotisivuilta. 

Jokainen näyttelyyn osallistuva sitoutuu noudattamaan näyttelyn järjestäjän antamia ohjeita, jotka mahdollistavat tapahtuman järjestämisen koronan aiheuttaman poikkeustilanteen aikana viranomaisten ja Kennelliiton ohjeiden mukaisena. Jokainen osallistuu tapahtumaan omalla vastuullaan. Kennelliitto, tapahtuman järjestäjät tai näyttelyn toimihenkilöt tai ulkomuototuomarit eivät ole vastuussa mahdollisesta korona-altistumisesta tai koronaan sairastumisesta, eivätkä näistä aiheutuvista mahdollisista vahingoista. 

Ilmoittautuminen 10.8.2020 mennessä postitse tai internetissä:

30 € / koira
pennut ja veteraanit 27 €
yli 10v. veteraaniluokkaan ilmoitettuna ilmaiseksi.

Ilmoittautuminen osoitteessa showlink.fi tai Kennelliiton lomakkeella postitse Terri-Eri 2020, Kurkirinne 4, 02970 ESPOO. Postitse toimitettavien ilmoittautumisten maksu tulee suorittaa tilille FI4212203000221255 (BIC NDEAFIHH) viitteellä 20200. Saajana Suomen Terrierijärjestö ry.

Ilmoittautuminen 11.-16.8.2020 vain sähköisesti. 

Ilmoittautumismaksu 50 € kaikki luokat. Ilmoittautuminen vain sähköisesti.

Online-ilmoittautuminen maksetaan verkkopankilla tai maksukortilla ilmoittautumisen yhteydessä ohjelman antamien ohjeiden mukaisesti. Netti-ilmoittautumisjärjestelmä lähettää AINA vahvistuksen ilmoitettuun sähköpostiosoitteeseen heti ilmoittautumisen kirjauduttua, noin tunnin sisällä ilmoittautumisesta. Jos et saanut vahvistusta sähköpostiisi, vaikka tiliä on veloitettu, ei ilmoittautuminen ole kuittaantunut oikein läpi, jolloin koira ei ole mukana näyttelyssä TAI olet ilmoittanut väärän sähköpostiosoitteen. Jos et saa vahvistusta OTA YHTEYTTÄ HETI alla listattuihin yhteyshenkilöihin. Vain vahvistusviestin saaneet netti-ilmoittautumiset voidaan hyväksyä näyttelyyn.


Tiedustelut

Anne Eriksson
anne.eriksson(at)elisanet.fi
P. 040 561 4689 

TAI 

Anu Ahlroos-Lehmus
p. 040 751 0604
ahlrooslehmusanu(at)gmail.com


Muita ohjeita

  • Rokotusmääräykset Suomen Kennelliitto-Finska Kennelklubben ry:n määräysten mukaan. Tarkemmat tiedot Kennelliiton sivuilta.
  • Näyttelyyn osallistuvan koiran tulee olla tunnistusmerkitty.
  • Huom! 1.1.2001 jälkeen syntyneet typistetyt koirat eivät saa osallistua näyttelyyn.
  • Ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen koiraa ei voida siirtää toiseen luokkaan (ellei kysymyksessä ole järjestäjästä johtuva virhe)
  • Uros, jolla ei ole normaalit kivekset saa hylätyn
  • Antidoping-valvonta: Dopingvalvonta koskee kaikkia Suomen Kennelliiton myöntämiä näyttelyitä, kilpailuja ja kokeita. Ajankohtaisinta tietoa osoitteessa https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/tietoa-antidopingsaannoista-kaytanteista-ja-valvonnasta