Jäsenasiat

Haluatko liittyä jäseneksi Suomen Terrierijärjestöön?

Jäsensihteeri:
Carina Kitti
email: jasensihteeri (at) terrierijarjesto.fi
puh. 0500 404255

Huom! STJ:n alaisten yhdistyksien jäsenet ovat automattisesti liitetty STJ:n jäseniksi. Henkilöjäseniä ovat vuosi- ja kunniajäsenet sekä tuomari- ja kirjeenvaihtajajäsenet sekä kunniapuheenjohtaja sekä järjestön ainaisjäsenet, jotka eivät kuulu mihinkään jäsenyhdistykseen.

Jäsenmaksut vuonna 2021
* STJ:n henkilöjäsen 30€
* jäsenyhdistyksen henkilöjäsen 5 € (jäsenyhdistys maksaa jäsenmaksun STJ:lle)

Lähetä sähköpostilla nimesi ja osoitteesi, sekä minkä rotuisia koiria harrastat.

Tilinumero: FI17 8000 1400 2098 14

Paluuviestissä saat maksusta tiedon. Huom! Voit siis olla vain joko jäsenyhdistyksesi jäsen tai vaihtoehtoisesti suora STJ:n henkilöjäsen.

Jäsenyhdistyksen kautta olet myös STJ:n jäsen

Voit liittyä myös STJ:n jäsenyhdistykseen ja saada jäsenetuna Terrilifen. Yhdistys maksaa tällöin jäsenmaksusi STJ:lle. Jäsenasioista tarkemmin STJ:n säännöissä §5-§10, §25.

Osoitteenmuutokset

Yhdistysjäsen: päivitä osoitteesi oman jäsenyhdistyksesi jäsensihteerille. STJ:n ainais-, henkilö- ja tuomarijäsenet voivat ilmoittaa osoitteenmuutoksensa STJ:n jäsensihteerille osoitteeseen
jasensihteeri (at) terrierijarjesto.fi

Rekisteriseloste

Ongelmia lehden tulossa?

Yhdistysjäsenet: Mikäli jäsenlehti Terrilife ei tule sinulle, vaikka olet päivittänyt osoitteesi oman jäsenyhdistyksesi jäsensihteerille, tarkista osoitetietosi STJ:n jäsensihteeriltä. Jäsensihteeri lähettää korjatut jäsenlistat aina lehtikohtaisesti Terrilifen toimituksen kautta painoon.

Jäsenmaksujen seurantaa STJ:n henkilöjäsenten osalta hoitaa rahastonhoitaja Nunnu Salonen

+358 (0)40 721 5335  nunnu65(at)icloud.com

HUOM! Ulkomailla asuvien yhdistysjäsenten Terrilifet postitetaan suoraan painosta. Ilmoittakaa osoitetiedot STJ:n jäsensihteerille.